نکات مهم خودمراقبتی برای مددکاران اجتماعی

تاب آوری در مددکاری اجتماعی از مسیر خودمراقبتیِ مددکاران اجتماعی محقق می شود

از تمرین‌های آگاهانه گرفته تا عادات بدنی و استراحت با کیفیت خوب، ما فهرستی از نکات و راهکارهای مراقبت از خود را گردآوری کرده‌ایم تا به شما کمک کند به‌عنوان یک مددکار اجتماعی از سلامت جسمی، ذهنی و عاطفی خود مراقبت کنید تا احساس کنید که برای حرکت در مسیر این حرفه کاملاً مجهز هستید. تغییر مثبت داشته باشید و با اطمینان در حرفه خود به جلو حرکت کنید.

نکات مهم خودمراقبتی برای مددکاران اجتماعی

تاب آوری در مددکاری اجتماعی از مسیر خودمراقبتیِ مددکاران اجتماعی محقق می شود

حرفه مددکاری اجتماعی می تواند فوق العاده مفید باشد. در طول دوران حرفه ای خود، به افراد زیادی قدرت می دهید تا از استقلال، شمولیت، ثبات و امنیت بیشتری برخوردار شوند.

با این حال، جنبه‌هایی از مددکاری اجتماعی وجود دارد که پرداختن به آنها دشوار است. به همین دلیل است که خودمراقبتی برای مددکاران اجتماعی بسیار مهم است.

از تمرین‌های آگاهانه گرفته تا عادات بدنی و استراحت با کیفیت خوب، ما فهرستی از نکات و راهکارهای مراقبت از خود را گردآوری کرده‌ایم تا به شما کمک کند به‌عنوان یک مددکار اجتماعی از سلامت جسمی، ذهنی و عاطفی خود مراقبت کنید تا احساس کنید که برای حرکت در مسیر این حرفه کاملاً مجهز هستید. تغییر مثبت داشته باشید و با اطمینان در حرفه خود به جلو حرکت کنید.

نکات و راهکارهای خودمراقبتی برای مددکاران اجتماعی

ذهن آگاهی را تمرین کنید

تمرین‌های ذهن‌آگاهی مزایای زیادی دارند. جلب توجه خود به لحظه حال می تواند به شما کمک کند تا از احساس غرق شدن جلوگیری کنید. ذهن و بدن شما را آرام می کند تا بتوانید استرس را مدیریت کنید، بدون اینکه نسبت به اتفاقات روزتان یا اعمال دیگران واکنش نشان دهید. Self-care tips and strategies for social workers

بررسی و ارزیابیِ بی سر و صدا با خودتان را می توانید در هر جایی انجام دهید. لازم نیست به اندازه نشستن برای مدیتیشن رسمی باشد. اگرچه اگر زمان و مکان لازم برای انجام این کار را دارید، این می تواند با دادن یک محیط خاص و اتخاذ یک حالت آرامش بخش، به رسمی شدن مراسم کمک کند. به آنچه در اطراف شما اتفاق می افتد توجه کنید، به جای اینکه درگیر افکار خود شوید، به آنها توجه کنید. این نکات به شما کمک می کند تا کنترل بیشتری بر روی کار و زندگی تان به طور کلی داشته باشید. سپس در طول روز احساس آرامش بیشتری خواهید کرد.

نکات مهم خودمراقبتی برای مددکاران اجتماعی
نکات مهم خودمراقبتی برای مددکاران اجتماعی

talisweb.ir حاوی نکات مفید و مدیتیشن های علمی و ساده است که به شما در شروع کار کمک می کند.

تکنیک های تنفس

تکنیک های تنفس نیز می تواند به شما کمک کند تا روی چیزی غیر از افکارتان تمرکز کنید. وقتی احساس اضطراب می کنید، تنفس جعبه ای را امتحان کنید. این تکنیک شامل دم آهسته و عمیق به مدت چهار ثانیه، درست به سمت پایین معده، سپس نگه داشتن چهار ثانیه، قبل از بازدم به مدت چهار ثانیه و نگه داشتن چهار ثانیه دیگر است.

تنفس متناوب از سوراخ بینی یکی دیگر از تکنیک های خوب برای آرام کردن ذهن و کاهش استرس است. این تکنیک شامل تنفس از طریق یک سوراخ بینی در حالی که دیگری را بسته نگه می دارد، سپس سوراخ های بینی را تغییر داده و تکرار می کند.

ارتباط اجتماعی منظم را برنامه ریزی کنید

وقتی مشغول هستیم، معاشرت می تواند آخرین چیزی باشد که می توانیم به آن متعهد شویم. در حرفه ای به سختیِ مددکاری اجتماعی، گذراندن زمانِ با کیفیت با افراد زندگی مان می تواند حتی بیشتر از این در لیست اولویت ها قرار گیرد.

بسیار مهم است که تا آنجا که ممکن است با دیگران ارتباط برقرار کنید. با احساس تنهایی مبارزه می کند، تنهایی که نه تنها به سلامت روانی ما آسیب می رساند، بلکه به مشکلات جسمی نیز کمک می کند. معاشرت همچنین حس تعلق را پرورش می دهد و به ما کمک می کند احساس امنیت و حمایت کنیم.

با داشتن اجتماعات و فضاهای امن که در آن احساس پذیرش می کنیم، فرصتی برای به اشتراک گذاشتنِ تجربیات خود، افزایش اعتماد خود و به دیگران و تثبیت جایگاه خود در جهان خواهیم داشت.

افکار خود را بنویسید

ژورنال نویسی فواید بسیار زیادی دارد و با این واقعیت شروع می شود که به شما کمک می کند تا افکار خود را درک کنید. ایجاد یک تمرین منظم به شما این امکان را می دهد که زمان اختصاصی را برای پردازش تجربیات روزانه خود اختصاص دهید تا بتوانید با ذهنی روشن تر حرکت رو به جلو داشته باشید. Self-care tips and strategies for social workers

نوشتن هر گونه نگرانی نیز می تواند بار ذهنی شما را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. این یک تمرین ارزشمند است که در هر زمان باید آن را حفظ کنید، اما اگر دوره پر استرسی را پشت سر می گذارید، به اضطراب های درونی خود توجه ویژه ای داشته باشید.

اهمیت تاب آوری در مددکاری اجتماعی
اهمیت تاب آوری در مددکاری اجتماعی

مراقب سلامت جسمانی خود باشید

مراقبت از سلامت جسمانی تان نیز به شما کمک می کند تا سلامت خود را افزایش دهید. فرقی نمی کند رژیم غذایی خود را با غذاهای مغذی دنبال کنید، یوگا انجام دهید یا با ماساژ تنش را از بدن خود دور کنید، باید توجه خود را به بدن نشان دهید.

ورزش منظم نیز توصیه می شود، زیرا نه تنها به شما کمک می کند تا احساس قوی تری داشته باشید و با بیماری مبارزه کنید، بلکه استرس را کاهش می دهد، عزت نفس و حس انگیزه شما را افزایش می دهد. گذراندن وقت در خارج از منزل تأثیرات مثبت ورزش را نیز عمیق تر می کند، زیرا از هوای تازه، نور خورشید و مزایای حضور در طبیعت لذت خواهید برد، بنابراین سعی کنید تا آنجا که ممکن است اینها را ترکیب کنید.

استراحت را در اولویت قرار دهید

خودمراقبتی مددکاران اجتماعی بر پایه استراحت کافی است. هم در خانه و هم در محل کار، اطمینان از اینکه به اندازه کافی از سرحال هستید، حیاتی است.

استراحت واقعی که هم برای بهره وری و هم برای سلامتی شما ضروری است، با ایجاد یک برنامه خواب سالم شروع می شود. شما همچنین باید به طور منظم در محل کار استراحت کنید، هر چند وقت یکبار که می توانید. مهم نیست که چقدر مشغله دارید، داشتن حداقل ده دقیقه برای خود به شما کمک می کند تا عملکرد موثرتری داشته باشید و استرس را تا حد زیادی کاهش دهید.

همچنین زمانی را در تقویم تان برای خود قرار دهید و هر هفته فضای خالی از هرگونه تعهد نسبت به دیگران را مسدود کنید. از طرف دیگر، می‌توانید به روش‌های دیگری مانند قطع ارتباط با دنیای آنلاین با خواندن کتاب یا پرداختن به حداقل ده دقیقه مدیتیشن شارژ کنید.

نمایش بیشتر

رسانه تاب آوری ایران

رسانه تاب آوری ایران، اولین رسانه تاب آوری اجتماعی، مرجع رسمی آموزش، پژوهش، نشر کتاب، یادداشتها و مقالات تاب آوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا