آدرس رسانه تاب آوری ایران کجاست؟

Where is the Address of Iran's Resiliency Media

آدرس رسانه تاب آوری اجتماعی ایران چیست؟

آدرس رسانه تاب آوری اجتماعی ایران چیست؟ در این مطلب قصد داریم آدرس رسانه تاب آوری اجتماعی ایران را که شامل چند نشانی اینترنتی مختلف می باشد معرفی نماییم.

رسانه تاب آوری اجتماعی ایران در سال ۱۴۰۲ با هدف ایجاد خبرگزاری تاب آوری قدرتمند و دارای تجهیزات رسانه ای به روز و پیشرفته رونمایی شد و آغاز به کار کرد.Where is the Address of Iran’s Resiliency Media

این رسانه با نشانی اصلی talisweb.ir و دو نشانی فرعی متصل شامل socialresilience.ir و resiliencemedia.ir در دسترس عموم علاقمندان به مبحث تاب آوری قرار دارد.

رسانه تاب آوری اجتماعی ایران در هسته اصلی خود یک خبرگزاری تاب آوری قدرتمند دارد که محورهای اصلی فعالیتی آن شامل موارد ذیل می باشد:Where is the Address of Iran’s Resiliency Media

اولین رسانه تاب آوری اجتماعی ایران

«خبرگزاری تاب آوری ایران»
Iranian Resilience Media

رسانه تاب آوری ایران talisweb.ir متعلق به همه است
آدرس رسانه تاب آوری اجتماعی ایران چیست؟
  • پوشش خبری اخبار و رویدادهای تاب آوری ایران
  • اطلس فارسی تاب آوری در قالب نقشه خبری تاب آوری ایران
  • رصد لحظه به لحظه جدیدترین تحولات علمی با محوریت تاب آوری
  • نشر کتاب، معرفی مقالات تخصصی، یادداشتهای متخصصین تاب آوری

www.talisweb.ir

www.socialresilience.ir

www.resiliencemedia.ir

خانه تاب آوری ایرانیان iraniansocialworkers.ir

اولین خانه تاب آوری ایرانیان iraniansocialworkers.ir: خانه تاب آوری ایران شاخه ای از رسانه تاب آوری: خانه تاب آوری (Iranian home of resilience) به عنوان مرکزی جهت انجام تحقیقات با محوریت موضوعات تاب آوری، انجام پژوهش های تخصصی متمرکز بر تاب آوری و نیز برگزاری آموزش های تاب آوری به شکلی متفاوت با روشی منحصر به فرد (توام با ارزیابی میزان اثربخشی آموزش های انجام شده) حتی بصورت رایگان برای موسسات و سازمانهای مردم نهاد اجتماع محور، با هدف ترویج و توسعه و نهادینه سازی تاب آوری در جامعه، مجددا آغاز به کار نموده است.Where is the Address of Iran’s Resiliency Media

شایان ذکر است سابقه فعالیت این پایگاه اینترنتی در حوزه تاب آوری، از دی ماه سال ۱۳۹۳ می باشد که برحسب مصوبات اخیر تیم تخصصی مجموعه رسانه های مددکاری اجتماعی ایرانیان، احیاء مجدد خانه تاب آوری بعنوان یکی از شاخه های مهم فعالیت های رسانه ای پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران در دستور کار قرار گرفت.

حوزه فعالیت خانه تاب آوری ایرانیان، پژوهش محور و آموزش محور خواهد بود.

رسانه تاب آوری ایران
لوگوی رسانه تاب آوری اجتماعی ایران

خانه تاب آوری ایران کجاست؟

قابل به ذکر است باشگاه تاب آوری ایرانیان مستقر در مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران و خانه تاب آوری ایران به عنوان شاخه ای مستقل در پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران، تحت نظارت و پشتیبانی فنی عملیاتی و تخصصی مجموعه رسانه های مددکاری اجتماعی ایرانیان فعال می باشند.Where is the Address of Iran’s Resiliency Media

درباره رسانه تاب آوری Resilience Media

رسانه تاب آوری ایران talisweb.ir در راستای اهداف مجموعه رسانه های تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان به همت مدیرکل این رسانه (دکتر جواد طلسچی یکتا) در سال ۱۴۰۲ رونمایی شد و فعالیت خود را آغاز نمود.

این رسانه با زیرساخت های قوی فناوری اطلاعات و پیشرفته ترین ابزارهای اینترنتی مبتنی بر فعالیت خبرگزاری ها فعالیت خود را شکل داد.

رسانه تاب آوری در پی تازه های تاب آوری دنیا: رسانه تاب آوری ایران با برخورداری از تیم تخصصی رسانه ای که متشکل از افرادی که از طریق رسانه های مختلف همکار معرفی گردیدند و همچنین اعضائی برجسته اما فعال در پشت صحنه، فعالیت خود را با رصد لحظه به لحظه تازه های تاب آوری در سطح دنیا آغاز کرد.

رسانه تاب آوری ایران با شناسایی خلاءهای موجود رسانه ای تا قبل از حیات این رسانه، درصدد پرداختن به مباحث کاربردی و عملیاتی ارتقاء تاب آوری در ابعاد گوناگون فردی گروهی و جامعه ای با تأکید بر مددکاری اجتماعی برآمده و تا این لحظه بیش از یکصد یادداشت و مقاله تخصصی از مهمترین و بهترین پایگاههای مرجع تاب آوری دنیا در این پایگه اینترنتی منتشر شده است.

بخش های مختلف رسانه تاب آوری

بخش های مختلف رسانه تاب آوری ایران مبتنی بر تقسیم کار رسانه ای فعالیت می نمایند و هر بخش در اختیار کارگروه ویژه همان حوزه فعالیت می نماید به طوریکه تا این لحظه کارگروههای تخصصی آموزش، پژوهش و مترجمین و چندرسانه ای مهمترین آنها می باشند که به شکل متمرکز به موضوعات مبتنی بر تاب آوری می پردازند.

بر اساس آخرین تصمیمات اخذ شده در اتاق فکر رسانه تاب آوری ایران زمینه سازی های لازم جهت پذیرش و اجرای برنامه های آموزشی تاب آوری برای نهادها و سازمانهای مختلف دولتی و غیردولتی مصوب شده است که به عنوان اولین خروجی از این جلسات، پروپوزال آموزش تاب آوری به دو نهاد دولتی ارائه شده است و در آینده برنامه های آموزشی مربوطه از طریق وبسایت رسانه تاب آوری ایران و نیز پایگاه خبری مددکارنیوز به شکل منظم و برنامه مند پوشش خبری نیز داده خواهند شد.

نشانی رسانه تاب آوری ایران

خاطرنشان می گردد رسانه تاب آوری ایران به نشانی www.talisweb.ir می باشد و در سطح کشور هیچگونه شعبه یا نمایندگی تا این لحظه ندارد. این رسانه با کمال افتخار پذیرای همکاری و همراهی پژوهشگران، محققین و کلیه علاقمندان به مبحث تاب آوری می باشد علاقمندان می توانند از طریق نشانی پست الکترونیک info@talisweb.ir با این رسانه هرگونه ایده های همکاری را به اشتراک بگذارند.

تأکید می گردد مدیرکل و کلیه عوامل دست اندرکاران رسانه تاب آوری ایران بر این باورند که نشانی اینترنتی این رسانه نشانی تاب آوری ایران نیست بلکه صرفاً نشانی این پایگاه اینترنتی بوده و لذا این حق را برای کلیه علاقمندان این حوزه در راستای توسعه و تقویت رسانه های تاب آوری محفوظ می داند و حتی در این خصوص از هرگونه همکاری داوطلبانه دریغ نخواهد داشت.

بنیانگذار رسانه تاب آوری ایران

دکتر جواد طلسچی یکتا بنیانگذار اولین خبرگزاری تاب آوری کشور در بیستم مهرماه سال ۱۳۵۷ چشم به جهان گشود.

وی در سال ۱۳۷۵ در رشته مددکاری اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان مشغول به تحصیل شد. پس از فارغ التحصیلی در قالب امریه سربازی در رسته شغلی مددکاری اجتماعی مسئول بند اطفال زندان بندرانزلی شد و طی دو سال فعالیت در این عرصه تجربیات مهمی آموخت به طوریکه وی در گفتگوهای متعددی از این دو سال خدمت در زندان، به عنوان نقطه عطفی در زندگی اش یاد کرده است. وی بلافاصله بعد از اتمام خدمت سربازی به کشور ارمنستان سفر کرد و در رشته موسیقی کلاسیک (ساز پیانو) مشغول به تحصیل شد و با توجه به تسلط بالا به زبان انگلیسی، همزمان با تحصیل در رشته موسیقی در کنسرواتوار کمیتاس ارمنستان (که در آن مقطع زمانی جزء ده کنسواتوار برتر جهانی محسوب می گشت) در رشته روانشناسی بالینی در یکی از دانشکده های خارجی فعال در کشور ارمنستان، تحصیلات تکمیلی خود را در این حوزه آغاز نمود. جواد طلسچی یکتا از همان مقطع زمانی (سال ۱۳۸۳) به روانشناسی مثبت و کارگاه های تخصصی فوق برنامه دانشکده روانشناسی علاقه فراوانی نشان داد و طرح های مختلفی در زمینه تاب آوری روانشناختی (از همان مقطع زمانی) توسط ایشان در آن مرکز علمی تحقیقاتی ارائه شده است. وی پس از اتمام تحصیلات تکمیلی در کشور ارمنستان به ایران بازگشت و با اخذ مجوز رسمی از سازمان بهزیستی استان گیلان در حیطه کلینیک های مددکاری اجتماعی، در فیلدهای متنوع تخصصی همچون توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، ارائه خدمات تخصصی مددکاری و مشاوره به فرزندان امدادبگیر بهزیستی، اجرای طرح های متنوع در زمینه آسیبهای اجتماعی و تدریس در حوزه های مختلف مددکاری اجتماعی و روانشناسی برای جامعه هدف سازمانهای حمایتی فعالیت نمود.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا