خانه تاب آوری

درباره خانه تاب آوری

خانه تاب آوری نخستین مرجع علمی رسانه ای تاب آوری در ایران است که به همت دکتر جواد طلسچی یکتا در زمستان سال ۱۳۹۳ تاسیس و رونمایی شد.

خانه تاب آوری

خانه تاب آوری به عنوان نخستین مرجع علمی رسانه ای تاب آوری ایران در زمستان سال ۱۳۹۳ به همت دکتر جواد طلسچی یکتا تاسیس شد.

این مرجع علمی رسانه تاب آوری از ابتدای فعالیت خود نشر گسترده محتوای تخصصی تاب آوری را در دستور کار خود قرار داد.

خانه تاب آوری با هدف آموزش، پژوهش و توسعه تاب آوری ایران و ایرانیان فعالیت خود را آغاز نمود و تا بدین لحظه اقدامات ارزنده ای از خود بجا گذارده است.

اقدامات این مجموعه علمی رسانه ای شامل:

  • آموزش مخاطبین یا جامعه هدف سازمانهای حمایتی اجتماعی
  • آموزش و پژوهش پیرامون موضوعات متنوع تاب آوری
  • آموزش مخاطبین جامعه دانشگاهیان کشور
  • تولید محتوای تخصصی تاب آوری برای بیش از ۱۰ رسانه معتبر کشوری
  • آموزش تاب آوری در نهادهای نظامی کشور
  • آموزش و پژوهش تاب آوری در اتاق فکرهای سازمانهای تخصصی اجتماعی

مدیر و موسس خانه تاب آوری

مدیر و موسس خانه تاب آوری دکتر جواد طلسچی یکتا می باشند که از سال ۱۳۹۳ با تأسیس این مجموعه علمی رسانه ای موجبات خلق آثار بینظیری در حوزه های مختلف آموزش و پژوهش و تولید محتوای تاب آوری گشته است.

خانه تاب آوری
خانه تاب آوری

نامبرده طی بیش از ۱۰ سال گذشته مدرس بسیاری از کارگاههای تخصصی تاب آوری در نهادهای دولتی و غیردولتی کشور بوده اند.

آموزش تاب آوری برای جامعه دانشگاهیان سرتاسر کشور اعم از دانشگاههای علامه طباطبایی، علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، خوارزمی، علوم پزشکی شهید بهشتی، علوم پزشکی تهران و نیز دانشگاه گیلان از جمله این موارد می باشند.

تأسیس اولین رسانه رسمی تاب آوری کشور

از جمله اقدامات بی بدیل دکتر جواد طلسچی یکتا، اخذ مجوز رسمی جهت تأسیس اولین رسانه رسمی تاب آوری کشور بوده است که در حال حاضر به طور موقت تحت عنوان رسانه تاب آوری ایران نام نهاده شده است و در ماههای آینده عنوان اصلی این رسانه اعلام می شود.

وضعیت کنونی خانه تاب آوری

در شرایط حال حاضر اوضاع رسانه ای تاب آوری کمی ملتهب و همراه با رقابتهای منفی در این خصوص همراه می باشد.

متأسفانه علیرغم اینکه از متخصصان علوم انسانی، روانشناختی و ارتباطات انسانی انتظار می رود ضمن حفظ دوستی های رسانه ای در جهت رشد و توسعه جامعه گام بردارند، در وضعیت کنونی رسانه ای تاب آوری غیر از این وضعیت جاری می باشد.

خانه تاب آوری
خانه تاب آوری

آنچه مسلم است، شایسته است که هدف اصلی رسانه های تاب آوری در وهله اول حفظ آرامش جامعه و القاء امید و چشم اندازهای مثبت به مخاطبین این رسانه ها باشد اما این روزها آنچه از ظواهر امر بر می آید رقابتهای نابجا و بعضاً ناشایست در این عرصه می باشد.

تاریخچه خانه تاب آوری

پایگاه رسانه ای تاب آوری در دی ماه سال ۱۳۹۳ با حضور جمعی از فرهیختگان حوزه مددکاری اجتماعی فعالیت خود را در قالب نشر محتوای تخصصی تاب آوری در حوزه های مختلفی همچون زنان ، کودکان، سالمندان، بیماران اعصاب و روان و نیز شغلی و سازمانی آغاز نمود.

در ادامه این مسیر و با توسعه فعالیتهای درون رسانه ایِ پایگاه رسانه ای تاب آوری، بخش آموزش و پژوهش این رسانه نوین تاب آوری کشور ایجاد و فعال گشت.

نفراتی از شاخص های پژوهش مددکاری اجتماعی کشور و نیز جامعه شناسی و روانشناسی در اولین اتاق فکر این مچموعه تخصصی تاب آوری حضور یافتند.

به موازات اتاق فکر مددکاری اجتماعی ایرانیان با محوریت موضوعی تاب آوری کلیه تصمیمات لازم را اتخاذ نمودند.

اولین مصوبه پایگاه رسانه ای تاب آوری مبنی بر تهیه نقشه راه این رسانه تاب آوری کشور بوده است که در سال ۱۳۹۴ با هدف ایجاد باشگاه تاب آوری ایران (به عنوان اولین زیرشاخه خانه تاب آوری کشور) در پایگاه خبری مددکارنیوز ایجاد شد.

باشگاه تاب آوری ایران نیز از تیم تخصصی متفاوت با گردش کاری مستقل از این پایگاه رسانه ای تاب آوری فعالیت خود را دنبال نمود.

باشگاه تاب آوری ایران به موازات فعالیتهای چشمگیر خانه تاب آوری، تولید محتوای تخصصی خود را دنبال نمود و با سازمانهای مختلف معتبر رسانه ای کشور نیز تعاملات لازم را صورت داد.

در سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶ ده ها برنامه مدون آموزشی تاب آوری به صورت کشوری به همت پایگاه رسانه ای تاب آوری ایران صورت پذیرفت که یکی از برجسته ترین مدرسین این دوره ها دکتر جواد طلسچی یکتا مدیر و موسس این مجموعه علمی رسانه ای بوده اند.

اولین خانه تاب آوری ایران
اولین خانه تاب آوری ایران

توجه به سلامت اخلاقی – اجتماعی و نیز بهداشت روانی افراد همکار با خانه تاب آوری همواره مدنظر مدیر و موسس این مجموعه رسانه ها بوده است.

همین موضوع موجب به وجود آمدن تغییراتی بنیادین در تیم های تخصصی خانه تاب آوری ایران و نیز باشگاه تاب آوری کشور شد.

به طوریکه به صورت قابل توجهی افراد تیم تخصصی خانه تاب آوری ایرانیان (در سالهای ۱۴۰۰ الی ۱۴۰۲) تغییرات اساسی یافتند.

از مهمترین شاخصه های افراد جدید تیم های تخصصی، سلامت اخلاقی- اجتماعی و نیز مالی بوده است که در انتخاب نفرات جدید تیم تخصصی این رسانه ها دقت نظر لازم مبتنی بر این شاخصه ها صورت پذیرفت.

در اطلاعیه هایی جداگانه به مخاطبین محترم مجموعه رسانه های مددکاری اجتماعی و تاب آوری ایران، تفاوت وبسایتهای همپوشانِ تاب آوری با همین ضرورت اعلام شد

تا از بروز هرگونه تبعات منفیِ مراجعات احتمالیِ کاربران به سایتهایی غیر از خانه تاب آوری ایرانیان پیشگیری گردد.اولین خانه تاب آوری ایران

در سال ۱۴۰۲ با هدف پایان بخشیدن به تداخلِ عناوینِ وبسایتها از حیث همپوشانیِ اسمی و عملکردیِ آنها، رسانه تاب آوری ایران به عنوان اولین رسانه تخصصی تاب آوری اجتماعی ایران تأسیس و راه اندازی شد.

کتاب های منتشر شده

تاکنون تعداد هشت کتاب به همت مدیر و موسس این مجموعه منتشر گردیده است که تعداد پنج مورد از کتابها به همت ایشان از محتوای تخصصی رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان

تهیه و گردآوری شده است و همچنین تعداد ۳ کتاب دیگر نیز شامل یک کتاب تألیفی با عنوان “کار عملی در مددکاری اجتماعی” و دو کتاب دیگر با عناوین موضوعی پروژه بین المللی تاب آوری و نیز کتاب راهنمای اقدام در تاب آوری، با مشارکت دکتر جواد طلسچی یکتا به عنوان یکی از دو مترجمین کتابهای مذکور بوده است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا