۵ رکن تاب آوری کدامند؟

۵ رکن تاب آوری

تیم تخصصی رسانه تاب آوری اجتماعی

۵ رکن تاب آوری کدامند؟ هنگامی که یک برنامه تاب آوری برای نیروی کار خود تنظیم می کنید، این پنج ستون را به عنوان یک برنامه اصلی حفظ و برقرار کنید.

خودآگاهی: هرکسی محرک های متفاوتی دارد. کارکنان باید بدانند که چگونه ممکن است به یک موقعیت واکنش نشان دهند تا بر هر عامل استرس زا بالقوه غلبه کنند و یک مکانیسم مقابله ای متناسب با شرایط اتخاذ نمایند.

ذهن آگاهی: این شامل آگاهی از افکار و احساسات شماست. افراد می توانند از طریق فعالیت های مبتنی تمرکز حواس همچون یوگا، مدیتیشن و تکنیک های تنفس بهتر با رویدادهای بیرونی مواجه شوند.

5 رکن تاب آوری
۵ رکن تاب آوری

مراقبت از خود: وقتی زندگی سخت می شود، ما تمایل داریم که بدن و ذهن خود را نادیده بگیریم. اما مراقبت از خود (شامل عادات سالم زندگی همچون انجام رورزش منظم، خوردن غذاهای غنی از مواد مغذی و خواب کافی) کلید حفظ سلامت جسمی و روانی است.

روابط مثبت: داشتن یک شبکه قوی از افراد حامی، چه در محل کار و چه در زندگی شخصی، ضروری است. آنها هم می توانند مشاوره های درستی ارائه دهند و نیز هم صحبنی مناسب برای گفتگو باشند.

هدف: داشتن حس هدفمندی به افراد، جهت و انگیزه می دهد. این می تواند شامل هر چیزی باشد، از دنبال کردنِ یک سرگرمی یا حتی جاه طلبیِ شغلی! تا اینکه بخواهید دنیا را به مکانی بهتر تبدیل کنید. هر چه که باشد، داشتن هدف به کارمندان کمک می کند تا در مسیر خود باقی بمانند و در زمان های چالش برانگیز تاب آور باشند.

5 رکن تاب آوری کدامند؟
۵ رکن تاب آوری کدامند؟

از طریق آموزش تاب آوری، کارمندان می توانند یاد بگیرند که چگونه بهتر با استرس کنار بیایند، احساسات خود را مدیریت کنند و مرزها را تعیین کنند. در نتیجه، آنها برای مقابله با چالش ها، هم در محل کار و هم در خانه مجهزتر خواهند شد.

علاوه بر این ها، آنها بهره وری بیشتری خواهند داشت و در کارها مشارکت بیشتری خواهند داشت. در نهایت، ارائه آموزش تاب آوری هم برای کارفرمایان و هم کارمندان یک رابطه بُرد بُرد است.”

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا