۵ راه برای شروع ایجاد تاب آوری در خانه

تاب آوری در خانه و خانواده

۵ راه برای شروع ایجاد تاب آوری در خانه

کاری از کارگروه آموزش در رسانه تاب آوری اجتماعی ایران

۵ راه برای شروع ایجاد تاب آوری در خانه: تاب آوری یک اصطلاح بزرگ و گسترده است که این روزها می‌توان آن را با نهایت دقت جدی گرفت.

به نظر می رسد این کلمه یک چاشنی سخاوتمندانه از پنیر پارمزان است که روی ماکارونی سلامتی پاشیده شده است! اما، اگرچه درک دقیق معنای آن و نحوه ظاهر آن در زندگی واقعی دشوار است، ما می‌خواهیم کمی دقیق‌تر باشیم.

گاهی اوقات «تاب آور بودن» را می توان با «قوی بودن» اشتباه گرفت. در واقع بیشتر در مورد سازگار بودن، مدبر بودن و یافتن راه‌هایی برای «بازگشت به مسیر» است.

5 راه برای شروع ایجاد تاب آوری در خانه
۵ راه برای شروع ایجاد تاب آوری در خانه

راههای کاربردی برای شروع ایجاد تاب آوری در خانه

از واکنش‌های خود الگو برداری کنید – وقتی همه موارد اشتباه می‌شوند، با نفس عمیق و واکنش آرام و سازگارانه به موقعیت با این نگرش که «ما می‌توانیم از عهده آن برآییم»، واکنش نشان دهید.

به آنها اجازه دهید احساس کنند – داشتن احساسات یک روش طبیعی، ناخودآگاه و مهم برای پردازش احساسات بدنی است که همراه با آنهاست. فضایی را برای کودک خود در نظر بگیرید تا برای پردازش احساسات خود وقت بگذارد. نیازی به “رفع” آن نیست! فقط گوش دهید، تصدیق کنید و با تجربه آنها همدلی کنید.

سلامتی و تندرستی خود را در اولویت قرار دهید – خواب خوب، ورزش روزانه و اختصاص زمانی برای شارژ مجدد را در اولویت خانه خود قرار دهید. به فرزندان خود توضیح دهید که چگونه این موضوع به شما کمک می کند تا بهبودی پیدا کنید، احساس بهتری داشته باشید و شما را از نظر روحی و جسمی سالم نگه می دارد.

افکار غیر مفید را شناسایی کنید – به فرزندان خود بیاموزید که همه نوع افکار، برای احساس و رفتار ما مفید نیستند. طرز فکر و صحبت ما در مورد خود واقعاً مهم است. می توانید بپرسید: “آیا این یک فکر مفید است یا یک فکر غیر مفید که در حال حاضر می توانید داشته باشید؟”. به آنها زبانی بدهید که بتوانند از آن استفاده کنند و به آنها کمک کند به آینده نگری ادامه دهند.

5 راه برای شروع ایجاد تاب آوری در خانه
۵ راه برای شروع ایجاد تاب آوری در خانه

تلاش را به جای نتیجه جشن بگیرید – یادگیری موارد جدید به زمان و تلاش نیاز دارد. راحت شدن در فرآیند یادگیری، تحمل بیشتری نسبت به ناراحتی و ناامیدی در طول مسیر ایجاد می کند. احساس پاداش و موفقیت، ناشی از توسعه نظم و انضباط است تا به آن پایبند باشید، حتی زمانی که احساس چالش می کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا