دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-05-20
کد خبر: 14438 |
تاریخ انتشار : ۰۱ تیر ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۶ |
311 بازدید
۰
7
پ

اهمیت آموزش تاب آوری از کودکی: ​یکی از موضوعات مهم روانشناسی که بهتر است از کودکی در شخص نهادینه شود، آموزش تاب آوری به شخص جهت تحمل مشکلات مختلف می باشد.

اهمیت آموزش تاب آوری: می توان میزان حساسیت آنها به مسائل مختلف را تخمین زد و آنها را تحت آموزش تاب آوری قرار داد. خواندن قصه و ارائه راه حل مشکلات در آن، میتواند به کودکان در پذیرش چالش های محیط و روبرویی با آنها، کمک نماید.

اهمیت تاب آوری در دوران بزرگسالی

یکی از مهارت هایی که باعث افزایش و آموزش تاب آوری در کودکان و بزرگسالان میشود، مهارت همدلی است. زمانی که فرد بتواند با دیگران همدلی داشته باشد، با تبادل اطلاعات با دیگران، صاحب زاویه دید جدید شده و احساس می کند در مواجهه با مشکلات تنها نیست. اینگونه است که از دنیای کوچک ذهن خود خارج شده و در مسیر زندگی خود به حس تعلق در اجتماع میرسد.

آموزش فراگیر سراسری تاب آوری و ارتقاء تاب آوری اجتماعی در مدارس باعث افزایش اعتماد به نفس کودک در دوران مدرسه و بزرگسالی خواهد شد. در دوران بزرگسالی معمولا آنچه در کودک سرکوب شده است، تشدید شده و اکثر طرحواره ها و تله ها در او فعال میشود. برای مثال ممکن است در اثر حس طرد شدگی یا اضطراب اجتماعی، نتواند در دوست یابی و اثبات خود در اجتماع موفق ظاهر شوند.

جهت افزایش تاب آوری اجتماعی سعی کنید از موضوعات روز دنیا اطلاع یافته و از آن جهت بحث های روزانه با هم سن و سالان خود استفاده کنید. در برخی از موارد باید به نوجوانان فهماند، در اثر تغییرات هورمونی، تاب آوری او تحت تاثیر قرار میگیرد. ممکن است دنیا را تیره و تار دیده و در صورت عدم آموزش تاب آوری به صورت صحیح در کودکی، دچار مشکلات عدیده روحی شود. در نتیجه موفقیت او در آینده تحت تاثیر قرار گیرد.

در نهایت لازم به ذکر است، سفر تاب آوری یک تجربه و آموزش شخصی و درونی است. با مواجهه با چالش های زندگی در سنین مختلف، باید انعطاف پذیری و پذیرش را در خود تقویت کرد. همین امر سبب افزایش تاب آوری در شخص شده و آستانه تحمل او را بالا میبرد. مراجعه به روانشناس و متخصص برای آموزش تاب آوری به کودکان در کلاس درس، محیط منزل یا مواجهه با غریبه ها و حل تعارضات با هم سن و سالان میتواند مفید باشد.

ترجمه: دکتر جواد طلسچی یکتا

مدیر و موسس باشگاه تاب آوری ایرانیان

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسانه تاب آوری اجتماعی ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید